۸ پاسخ

یه داروی هست به نام کلوفیبرات بخر بده زردیش در عرض ۲ روز تموم بشه

شیر زیاد دادن به نوزاد بهترین راه درمان زردیه

عزیزم اصلا نترس خودت هرروز چن لیوان کاسنی بخور خاکشیر بخور عالیه روزی چن لیوان بدون شکر بخوربا شیرخشت ترنجبین اصلا هم بچه رو نپوشون روزی چن قطره ب بچه شیرخشت بده زیاد نه بعدکم کم میره توچشماش هم زردی میمونه اصلانترس ازهمه دیرترمیره و کم کم رفع میشه از جیش بچه گرم نگهداشتن بچه از همه بیشتر زردی رو بالامیب ه چیزای خنک بخور هندونه عالیه

سلام گلم من بچه ام زري داشت جلوي لامپ مهتابي گذاشت بودم خوب شد خداروشکر

کلوفیبرات رو من استفاده کردم

من اوایل بخاطر زردی بچم فقط سردی میخوردم.بعد فهمیدم تغذیه مادر ربطی ب زردی نداره.بخاطر همین سردیا بچم دلدردی شد.از بس سردی خوردم فقط تا میتونی زود ب زود شیر بده

شیر زیاد بهش بده
با شیر گاو بشورش
با عرق کاسنی بشورش

سلام عزیزم خودت تا میتونی کاهو و هندونه بخور
بجای اب خالی خاکشیر بریز تو اب و بخور
چندتا عناب رو بجوشون اونارو هم بخور
مامان من یکی دو قاشق چای خوری از اب عناب ها به پسرمم میداد
دکترش قطره و قرص داده بود
ماکارونی و شیرینی جات نخور
من این کارارو کردم اومد پایین زردی پسرم