۱۱ پاسخ

گلم شکم ربطی ب زودترودیرترنشون دادن جنسیت نداره

سلام عزیزم
شکم روی احسلس تکون نی نی تاثیر داره
جنسیت بخاطر سایز جنین تدی این هفته ها با قطعیت تعیین‌ نمیشه، ممکنه احتمال بدن ولی اگه میخوای خرید کنی بهتره تا هفته ۱۸ صبر کنی. که خیالت از قطعی بودن نتیجه راحت باشه

عزیزم جنسیت تو ان تی مشخص نیست احتمالیه به شکم هم ربطی نداره منم شکم داشتم ولی دکتر خودش بر اساس نوع تپش قلب و ستون فقرات حدس زد

ربطی به شکمت نداره عزیزم کلا تو این هفتها نینی خیلی کوچیکه و امکان اشتباه بالاست بهترین زمانش همون موقع انومالیه هفته۱۸

ن شکم ک ربطی نداره بستگی ب موقعیت بچه داره.

ربطی به شکم داشتن نداره توهفته هجده معلوم میشه

عزیزم ربطی به شکم نداره من تو ۱۲ هفته ک رفتم جنسیت رو دقیق بهم گفت انومالی هم ک رفتم همون جنسیت رو گفت

سونو ان تی احتمال میده ولی سونو انومالی دقیق میگه

نه بابا چه ربطی به شکم داره
مال همه ۱۸ هفته نشون میده مال بعضیا هم ۱۲ هفته احتمالی میگن

فک نکنم به شکم باشه ها تعیین جنسیتو برا سونو انومالی میگن که هفته ۱۷ تا ۲۰عه
البته هفته ۱۵ یا ۱۶ام مشخص میشه انگار

جنسیت بین هفته ۱۶ تا ۱۸ مشخص میشه