۷ پاسخ

کم خونی و الرژی زا هست عزیزم بهتره مصرف نشه

نگا باقالی ضرر نداره ها ولی باقالی یه ماده ایی داره که حساسیت زاست منم تو بارداری اندازه دو مشت خوردم با دو قاشق ابلیمو تازه خیلیم خوش مزس😊. دوست داری بخور نترس اصلا

من یبار خوردم تازه خیلی کم ولی خیلی حالم بد شد فقط بالا میاوردم سبز سبز

آره ضرر داره.

کم خونی میاره اگ میخوای بخوری یه چندتا دونه بخور

زیاد ضرر داره ولی یکبار که چیزی نیس من که میخورم‌چون‌خیلی دوس دارم‌

با یکی دوبار خوردن چیزی نمیشه اما تو همون موقع خوردنتم زیاده روی نکن چون خیلییی سرده و افت فشار شدید میاره ممکنه هم بهش حساسیت پیدا کنی وقتی خوردی بعدش حتما نبات بخور سردیشو جبران کنه