۹ پاسخ

ان تی احتماله میتونه درست باشه ولی به کسی نگو تا ۱۸ هفته که انومالی میری اونجا دیگه ۱۰۰٪ درسته یه سونو خوبم برو

هفته 12 خوبه من هفته 11 رفتم نگف ولی اونام احتمال هفته 18 دقیق تره

سلام عزیزم.سونو هیجده هفتگی خیلی خیلی دقیق تره.من که دوازده هفته رفته بودم پرسیدم میگفت هیجده بیا

وقتی گفتن احتمال داره پسر باشه ینی جواب قطعی نداده داخل سونو انومالی همیشه جنسیت رو درست میگن

پسر احتمال خطاش کمتره

ممکنه اشتباه شده باشه الان فقط حدسی بهت گفتن صبرکن تاانومالی

عزیزم‌ به من ان‌تی گفت پسر تو انومالی هم گفت پسر بستگی به دکتر داره ک کارش رو بلد باشه

نه عزیزم درسته به منم گفت پسره که دوباره برای آنومالی رفتم بازم گفت پسره .الانم جنسیت بچم پسره .

منم سر اولی گفت احتمالا و قطعی شد
ولی احتمال اشتباه هم هس سونو ۱۸ هفتگی دقیق تره