۵ پاسخ

من از انجمن تغذیه کودکان با شیر مادر کتاب تغذیه تهیه کردم. خداروشکر طبق دستور غذایی که دادن پیش رفتم تا الان وزن گیری ماهور خوب بوده و انواع غذاها رو هم میخوره. بدش نمیاد. به سایتشون مراجعه کنین و کتابی که مناسب با سن کودکتون هست رو تهیه کنین . امیدوارم کمکتون کنه. https://shiremadar.com/ این آدرس سایتشونه

به دکترش گفتین؟
غذا فقط سوپ و سرلاک ندین . تنوع غذایی داشته باشین. غذاهاش رو مزه دار کنین. با حوصله بهش غذا رو بدین . نازش کنین تشویقش کنین. جوری نباشه که حس زور بودن بهش القا بشه چون لج میکنه. فقط به یه طعم غذا عادتش ندین. بعدم الان تو این سن باید فقط شبا قبل خواب شیر بخوره. اگر عادت کرده فقط شیر به نظرم نحوه تغذیش اشتباه بوده. چون بچه ها بعد از نه ماهگی اول غذا رو باید بخورن بعد شیر. چون از این سن ۶۰ درصد انرژی وکالریشون رو از غذا میگین و ۴۰ درصد مابقی از شیر هست.

عزیزم ازاول اشتباه کردی که باسرنک بهش دادی وبچه روبدعادت کردی ولی الان شایدبخاطردندونشه که هیچی نمیخوره ولی سعی کن ازاین به بعد عادتی که بهش دادی روعوص کنی وبا بازی کم کم غذایی که دوست داره نه به صورت پوره مثلاماکارونی یابرنج روبپزبزارجلوش وراه خوردن رایادش بده

دکتر بردین
به مسئول بهداشت یا دکترش بگین حتما
یعنی هیچ مدل غذایی دوست نداره واقعا

میخوره بالاخره
زورش نکن تا بد غذا نشه