۶ پاسخ

دختر منم همینطوره نگران نباش اینم میگذره و اینا خاطره میشه طوری نیست

الان که بچه توی این سن وابستگی به مادروترس ازجدایی دارن والان پسرمنم یک بندبهانه میکیره وبایدبغلش کنم انقدربغلمه که مچ دستم دردمیکنه انشاالله تادوسالگی بهترمیشن

پسر منم دقیقا همینجوره میگن طبیعی هست و ترس از جدایی دارن باهاش قایم موشک بازی کن هر دفه زمانی که قایم میشی رو بیشتر کن تا کم کم عادت کنه من خوندم این بازی تاثیر داره منم تازه شروع کردم

واااي فكر مي كردم فقط پسر من اينطوريه

پسر منم ۱۳ ماهشه همین طوریه اصلا به هیچ کاری نمیرسم همش بغلمه

پسر منم ۱۴ماهشه روانیت میکنه انقدر از بغل پایین نمیاد پدر همه رو در اورده