۵ پاسخ

اگه آمپولت هروزه شیافم داده باشه بازم طوری نیست شیاف کاربردخودشو داره برای بدن امپولم برای جلوگیری از زایمان زودرس و...تجویز دکتر هرطور داد درسته شک نکن گلم بسلامتی استفاده کن🥰🥰

سلام عزیزم منم هر هفته آمپول فمولایف ۲۵۰ میزنم
هرشبم شیاف میزارم

من هردوتاش استفاده میکنم شبا شیاف میزارم بعدش هم امپول هروز نیس که هفته ای یک باره داری هروز امپول میزنی مگه؟؟؟

اره من 5تا امپول روزی یکی زدم شبی یکی هم شیاف استفاده میکمم

دوتاش نه ولی تا اخر این هفته شیاف میزنم برم این هفته دکتر گفته امپولشو بزن برای جلوگیری از زایمان زودرس