۴ پاسخ

نیمه اول بشه میگن یه سال کوچیکترازسنشه نیمه دومی بشه میگن یه سال از زندگیش عقبه، شما هرموقع خواستی شروع کن همیشه دست خود آدم نیست نیمه چندمی شدن یاهرچیز دیگه ش ولی بنظرمن از اول زمستون اقدام کن که تو سرما نیفتی هی سرمابخوری خوب نیست سرماخوردگی برابچه

چه فرقی میکنه ایشالا سالم‌باشن هرکی دنیا میان

من شوهرم اصلا دوست نداشت نیمه اولی بشه چون میگفت اگه مرداد یا شهریور دنیا بیاد برا مدرسه رفتن خیلی کوچیکه و دلم نمیاد فکر ایندشو داشت من الان اول چهار ماهگیم زایمانمم میفته اخر زمستون خیلی راضیم البته من بچه بهار رو هم خیلی دوست داشتم ولی خوب قسمتمون این بود گلم

من هم خودم هم تودلیم نیمه دومیم ولی بچه نیمه اول بهتره هم برااینکه حاملگیت توزمستون بیوفته چون توتابستوم واقعا سخته بارداری هم اینکه برامدرسه رفتنش خوبه