۶ پاسخ

سلام از اول همینطوری بوده؟؟؟

سلام پسر منم همینطوره باید بزاریم حسابی بازی کنند تا خوب خوابشون بگیره اونوقت راحت میخوابند من اگه هر شب خونه مادر شوهرم اینا بودیم خوب اونجا بازی میکنه راحت میخوابه وای مثل امشب یه ساعت امدیم تو اتاق به همه نحوی امتحان کردم نخوابید

دقیق اوضاع ما هم همین بود،تا واسه دخترم تا نصب شرتی نصب کردیم،،الان تابه شده فرشته نجات من ،دخترم داخلش خواب میره😍

پسر منم همینطوریه عزیزم همه سبکا رو روش پیاده کردم آخر خسته میشه خودش بعد میخوابه

سلام عزیزم خسته نباشی،چه جوری می‌خوابه مگه؟

شاید جاییش درد میکنه بی قراره