۵ پاسخ

سلام گلم حتی چای هم رو خواب بچه تاثیر داره من تا قبل از بارداری هر روزی چندین شات قهوه میخوردم ولی از زمان بارداری به اینور همه رو کنار گذاشتم

اصلا نخور من یبار شکلات داغ خوردم که تازه به اندازه قهوه کافئین نداره دخترم ۱۲ساعت یکسره بیدار بود🥴🥴🥴🥴🥴🥴

عزیزم من جایی خوندم اگه دو س فنجان باشه ایراد نداره
تو باید ها و نباید های گهواره هم ی نگاهی بنداز

سلام کم بخورهرروزهم نخور

سلام، من معمولا روزی یه فنجون قهوه میخورم اونم چون انقدر گیج خوابم اگر نخورم داغونم نمیتونم به بچه هم برسم مجبوری میخورم. ولی فقط یه فنجون در روز و تا الانم روی خواب پسرم تاثیری نداشته حتی این یه ماه آخر خوابش بیشترو منظم ترم شده . ممکن توو هر بچه ای تاثیرش فرق کنه . من تحقیق کردم که روزی یه فنجون قهوه مشکلی نداره . باز شما خودتم از منابع معتبر یه تحقیق کن .