۷ پاسخ

اوف عزیزم غصه ی چی ، برای منم پایین بود ، چیز سنگین بلند نکن ، استراحت نسبی داشته باش ، توالت فرنگی حتماااا حتمااااا ، خودش میره بالا. تا وقتی لکه بینی اینا نداری مشکلی نیست فقط استراحت

سلام عزیزم منم همینطوری بودم. الان یک ماهه استراحت مطلقم. دیروز رفتم سونو گفت ۳ سانت جفتت رفته بالاتر

البته اینم بگم من از هفته هشتم تا ۱۵ شیاف استفاده میکردم و از هفته ۱۶هفته ای یه بار امپول همون شیاف رو میزنم
حالا نمیدونم این هم روی بالا رفتن جفتم اثر داشته یا نه

به من نگفت جفتم چطوره.تو برگه مینویسه یا خودشون میگن

سلام عزیزم من توی سونوی ۱۲ هفته ام جفتم مثل شما بود،دکترم بهم گفت نزدیکی پیاده روی و کار سنگین نداشته باش،فقط کارهای معمولی روزانه ات رک انجام بده،و از همه مهمتر خودت رو خسته نکن،پله خیلی بالا پایین نرو و
منم اون چند هفته رو خیلی رعایت کردم وتو جفتم تو هفته ۱۸رفت بالا

سلام منم جفتم قدامیه فقط استراحت کن زیاد کار نکن کع بخوای خسته بشی وسایل سنگین جابجا نکن خم وراست نشو زیاد نزدیکی عمیق و هیجانی هم نکن.این چیزایی که دکتر به من گفته حالا باید ۱۸ هفته برم ببینم رفته بالا یا نه چون دکترم گفته تا ۱۸ هفته میکشه بالا امیدورام که رفته باشه

فقط استراحت کن.کار سنگین نکن پله نرو ان شاالله میاد بالا🙏🏻