۴ پاسخ

زور زدنش طبیعیه عزیزم.با گذشت زمان بهتر میشه.دختر من وقتی زور میزنه دستشویی داره.پاهاشو جمع میکنم تو دلش راحت دستشویی کنه.یادتو بغلم به حالت نشسته روی توالت فرنگی میگیرم.دستشویی میکنه.خوراکی های نفخ دار هم نخور اگر شیر خودتو میخوره.

دلدرده،احتمالاغذاهای نفخ دارخوردی خودت بعدغذاهاعرق نعناع بخور

عزیزم چیزای نفخ دار نخور... عرق رازیانه خیلی خوبه بگیر بخور بعد ار شیر دادن حتما آروغش و بگیر... همه که کولیک نمیشه

دخترع منم همین مشکلودارع ۵و۶روزه بودبردم دکترگف نفخ معده دادع یاهمون کولیک بش قطرع نفخ دادولی چندان تاثیرندارع دخترمن شباموقه خوابش خیلی اذیت میکنع۲و۳ساعت گریه میکنه تابخوابع