۲۰ پاسخ

من از مای بی بی شماره ی سه استفاده میکنم قبلا مولفیکس استفاده میکردم همینطوری بود کلا میزد بیرون، پشت مولفیکس اصلا کوتاهه مای بی بی خیلی بهتره

مقصر تو نیستی گلم پوشک مولفیکس پشتش کوتاهه بخاطر اون پس میده

عزیزم واسه پسرت کوچیکه سایز 3 وزنش 8ونیم. من پسرم 10 کیلوئه 5 میبندم. یک ماهی میشه یعنی 9 کیلو بود 5 بستم

من از دوماهگی مولفیمس میبندم حتی یک‌بار هم تا حالا نه نم پس داده نه مدفوع . به سایز رو بسته بندی توجه نکن . من از سه ماهگی‌ وحدودا ۶ کیلو به بعد ۴ میبندم .

بچه هفت ماهه سایز ۳ خوب معلومه کوچیکه دختر من ۴ ماهه ریزه هم هست ۳ میبندم

کلامولفیکس پشتش کوتاه هست بخاطرهمین میزنه بیرون بیبی کینگ خوبه هم قیمتش مناسبه

چجوری سه میبندی من از سه ماهگی سایز چهار بستم😑

عزیزم سایز سه خیلی کوچیکه
من هفت ماه سایز۴میزاشتم

من الان بچم شش ماهشه دوماه رفتم سایزچهارنمیشه ببندی درست

منم مولفیکس استفاده میکنم خوبه راضیم
من برا پسرم از سه ماهگی ۴ میبندم سایز ۳ برا بجه ۷ ماهه کوچیکه خب

3 برای 7ماهگی کوچیکه. 4 ببندین
البته وقتی دراز کشیدن و یکم دیر متوجه بشی یکم پس میده

وزن بچه چقدره عزیزم؟

۴ ببند دیگه .۳ کوچیکه
مای بیبی خوبه نم نمیده

نه دخترمنم چهارمیبنده بازم بعضی وقتا درمیره .ادرارمدفوع باهم میکنن در میره

مارکس رو عوض کن مای بی‌بی ببند من جان ب ب میبستم اونجوری بود

آره احتمالا کوچیکه

اره عزیزم باید چهار ببندی

کوچیکه احتمالا چند کیلو وزنش؟

دیگه ۳ کوچیکه برا ۷ ماهه چند کیلویه

بچت جند کیلوعه شاید کوچیکه