۴ پاسخ

سلام پسر منم ۶ ماهشه روزا خیلی کم میخوابه و باید حتما سکوت کامل باشه ولی شب خیلی خوب میخوابه با اینکه هر دو یا سه ساعت برای شیر بیدار میشه ولی شما سعی کنید خیلی باهاش بازی کنید هرچی خسته تر بشه راحت تر و بیشتر میخوابه حتی نور اتاق رو کم کنی توی خوابش تاثیر خوبی داره

خواب کمش و وقتی میزاریش رو زمین بیدار میشه بخاطر رفلاکسشه‌..دختر منم همینطوره

سلام دختر منم همینه تازه عادت داشت باید کل خونه رو تو بغلم بگرده شیر بخور بخوابه با بدبختی دارم عادتش میدم تو رو پا بخوابه
انقدر هم نق نقووووو 😂
حالا بچه خوااهر شوهرم 1سالشه شب تا صبح شیر میخوره

مثل منی دخترمنم همینطوره