۲۱ پاسخ

عزیزم اخی حتما وقتی پوشک شو عوض میکنی بزار یکم باز باشه هوا بخوره پماد هایی که دوستان گفتن هم خوبه حتما بزن یا ان ان یا کالاندولا هر دو خوبه

سلام عزیزم
شاید به همون پماد یا شامپو حساسیت کرده

بهش پورد بچه فیروز بزن
پاهای پسر منم همینجوری بود هر وقت ک پوشکش و عوض میکردم بهش پودر میزدم الان خدا رو شکر خوبن

عزیزم به یه ماده غذایی ح
حساسیت داره ببین چی بهش دادی از وقتیکه اینطوری شده

فعلا به هیچ عنوان نبندش با اب صابون ملایم بچه بشورش پماد زینک اکساید بزن

الاهی دلم کباب شد سودو کرم بخر واسش یکم گرونه ولی عالیه سریع خوب میشه

سلام عزیزم تا جایی که امکان داره پوشاکش نکن، بزار بچه آزاد باشه پماد کالاندولا بزن و یه شلوار راحت پاش کن

مال دختر منم اینجوری شده بود بردم دکتر شامپو بدن ایروکس نوشت دوبار زدم خوب شد قیمتش هم ۲۰

عزیزم پماد کالامین‌بگیرلرن عالیه

وای الهی چند روز پوشکش نکن بازش بزار گناه داره

اسهال نبوده؟ چون امکان داره اونجوری بشه

پماد ان ان بیار هر 4 ساعت بزن زود خوب میشه مدتی هم پوشکش نکن

عزیزم ..شربت آلمینیوم ام جی برا ترشا هس
اینقد خوبه و تاثیر داره ..ببر تو حموم بریز رو جاهایی ک اینطوریه

سلام عزیزم .الهی بگردم حتما میسوزه پشتش خانمی پماد کالاندولا خیلی خوبه یا آردن که هم زینک اکساید داره هم روعن ماهی. سعی کن دیگه شامپو اون پمادو نزنی شاید به اونام حساسیت میده شلوار پاش کن بزار چندروز باز باشه.

پماد زینک بزن و پماد کالاندولا

سلام عزیزم آخی پماد ان ان بزن خوب میشه

عزیزم با شامپو بچه نشور ،صابون هم نزن
پماد کالاندولا بزن ، پوشکش رو هم عوض کن ، منظورم مارک پوشکش هست ، مای بیبی خوبه. فعلا با آب بشور .

فقط روغن جامد بزن

داره دندون در میاره؟

حساسیت نداره؟

حساسیت به پوشک
دستمال مرطوب