سلام مامانا کسی شیر اپتامیل به بچش میده بچش تپل شده؟

۵ پاسخ

سلام توی گفتگوهاتون اینجوربه نظرمیادکه شیرخشک روتوی آبی جوشی که هنوزداغه میریزید وبعدازخنک شدن به بچتون میدین اگه شیرخشک روتوآب داغ بریزیم خواص خودشوازدست میده اول آب روولرم کنید وبعدشیرخشک اضافه کنید...شیرخشک آبتامیل شیرخشک خوبیه...

خواهرم به بچش میده وزن گیری خوبی داره راضی هست

سلام من با توجه به نظر پزشک یک ماه دادم
فقط 400 گرم وزن گرفت
بعد دیگه با توجه به نظر خودم 😂دارم نان بهش میدم خداروشکر راضی ام

من چندروزه دارم میدم چون دخترم درست وزن نگرفته بود دکتر به من گفت آپتامیل به شیر مادر نزدیکه هم خوبه هم تپل میکنه.

من میدم.خیلی راضیم ازش.