۱۲ پاسخ

اگه بتونید بهش انگور یا آب انگور بدین سریع شکمش کار میکنه،ولی یه سرچ کنید ببینید میشه به بچه نه ماهه انگور داد یا نه

سرلاک برای درمان یبوست براش بگیر

پدی لاکت همیشه بهش روزی پنج قطره بده همیشه شکمش خوب کار میکنه

فک کنم هیچی اثر نمیکنه برا بچه ای که یبوست شدید داره😕😕😕دختر منم یبوست داره هر چی دادیم هر کاری کردیم خوب نمیشه دو روز کار میکنه ی هفته کار نمی کنه مدفوعش سفت سفت میشه قطره اهنشم دکتر قطع کرده انواع اقسام دارو استفاده کردیم نشد که نشد فعلا فقط با شربت انجیر کار میکنه اونم نمیشه که همیشه بدم باید کنار بیایم

یک سیس روغن گلیسرین با سرنگ برن مقعدش دکتر گف بم

عزیزم مرتب پوره ی آلو و هلوی رسیده یا گلابی بده روزی دو بار برای من که جواب داد رو هر وعده ی غذاییش هم کره میریختم خوب شد غذا های سفت بهش ندید . فکر کنم بشه اب انگور طبیعی هم داد بهش

عزیزم سعی کن حتما روزی صد سی سی آب بهش بدی و فعالیت داشته باشه حتما،اینطوری از بیوست راحت میشی

سلام.
خاکشیر خوبه،شیاف خوبه بزارید براش
شکمشو هم در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدید
پاهاشو هم تو شکمش جمع و باز کنید.

کره بریز تو غذاش سری کار میکنه شکمش

آلو آفتابی بخیسون تو آب جوش بعد ی ساعت که نرم شد هسته شو دربیار. آبشو بده بخوره عالیه. کره هم خوبه بده بهش. آب زیاد بده

الو زردا معجزه میکنه

دور نافشو باروغن زیتون چرب کن بعدشم پاهاشو جمع کن توشکمش هی جمع کن هی باز کن