۶ پاسخ

عزیزم قند و شکر و ابمیوه های بیرون و فست فود و سرخ کردنی و چیپس و پفک رو حذف کن بجاش اجیل بخور میوه های تازه فصل بخور و مایعات

نان سبوسدار بخور اصلن نان سفید نخور .برنجم بیشتر ترکیب با سبزیجات باشه مثلن لوبیا پلو و عدس پلو یا قورمه سبزی که سبزیش سرخ نشده باشه .بادمجان وکدو خورشتی میاره پایین .سیر که حد مجازش دوحبس خیلی قندو تنظیم میکنه .میوهم سه تامیورو باید تو سه وعده بخوری صبح .عصر .شب .قندو شکر م‌که اصلن

قند و شکر رو حذف کن

هر چیزی رو اگه کم بخوری ضرر نداره. سعی کن از قند و شکر استفاده نکنی. نوشابه نخور اصلا. و به جاش از میوه ها و میوه خشک و آجیل استفاده کن ولی کلا تو خوردن میوه های شیرین هم زیاده روی نکن. نگران نباش چون استرس قند رو بالا میبره. سعی کن ریلکس باشی

خیلی میوه ها قندشون بالاس مث موز انگور خربزه کدو ابپز خیلی خوبه بخور

من دکترم گفت میوه های تابستون قند زیادی دارن میوه تو کم کن