۸ پاسخ

ناراحت نشیا ولی خیی بیکاری ک ب چیزای چرت فک میکنی باید خیلیم خوشحال باشی ک فردا بچتو میبینی دگ دوران سخت تموم میشه ..من اونقد خوشحال بودم ک حد نداشت اونقدم روز عملم ریلکس بودم واقعا هیچکسی مثل من نبود درسته یکم درد میکشی اماا ارزش داره من فقد ب لحظه ی اخرش فکر میکردم ک پسرمو ببینم اون لحظه ک میبرنت اتاق عمل بچتو بدنیا میارن میارنش پیشت بهترین حس دنیا ینی همه ی سختیا میرزه ب اکن ی لحظه پس خواهش الکی فکرو خیال نکن خدایی نکرده برای بیماری ک بیمارستان نمیری

موقع زایمان ک اصلا درد نداری بعدش هم باشیاف مسکن میشه اصلا دردی حس نمیکنی فقط باید بخیه ها تو مرتب شستشو بدی با سشوار خشک کنی تا زمانی که بخیه میکشی بعدم باید خودتو تقویت کنی. مواظب بخیه ها باش گرم نگیری ک عرق کنن

عزیزم سزارین که فکرو ترس نداره میری اتاق عمل چند دقیقه ای درش میارن با شادی و سلامتی میذارنش روسینت اسمشم که هم اسم بچه منه😍😍😍خدا ان شاالله حفظش کنه قدمش پرازخیروبرکت باشه

برای ارامش دلت سوره مریم و انشقاق رو بخون امشب

عزیزم نترس توکل کن بخدا ان شالله ک ب سلامتی و بدون دردسر فارغ میشی عزیزدلم

برا چی میترسی عزیزم،فردا قراره9ماه انتظارت تموم بشه و کوچولوتو بغل کنی

بخدا بهترین روز زندگیته.با این فکرا شیرینیشو از خودت نگیر.بعدم نهاااایت اذیت شدنت یک هفتس که چشمتو بذاری رو هم گذشته.انشالله زایمان خوبی داشته باشی

اصلا نترس و نگران نباش من که خیلی راضی بودم تجربه رو گذاشتم خواستی برو بخون