۶ پاسخ

صدرصد تا بیست روز ناقل هستن و انتقال میدن همیشه ماسک بزنیدبیرون

اره امکانش هست بهش میگن دوره ی کمون

بستگی به بدن و ژن شما داره ممکن بگیرین خفیف ممکنه اصلا نگیرین ممکنه دور از جون خیلی بد بگیرین

نه صد در صد ولی بهتره تا دوهفته خودتونو قرنطینه کنید خدایی نکرده شما هم ناقل نباشید

بله ممکنه. اما من دیدم فردی کرونا داشته با خانوادشم در ارتباط بوده اما خانوادش نگرفتن

نه صد درصد نیست دوست من بایه کرونایی سه روز یه جابوده بعد میفهمن که اون موقع طرف کرونا داشته آزمایش اون مثبت بوده ولی آزمایش دوستم منفی امکانش زیاده ولی صد دردصد نیست