۸ پاسخ

ببرش دکتر اسهال با تب باید ببری دکتر عزیزم

دوست عزیز حتما ببر دکتر . دکتر فوق تخصص به من کفت بچه بخاطر دندون تب نمیکنه فقط داغ میشه. تو این شرایط هر تب و هر اسهالی فورا بره دکتر. نگران نباش توکل به خدا انشالله به خیر میگذره و زودتر حالش خوب میشه

سلام عزیزم احتمالابخاطردندوناش باشه لثه هاشونگاه کن اگه دیدی خبری ازدندون نیست ولثه هاش ورم نکرده ببردکتر، امیدوارم هرچه زودترخوب بشه

سلام ببرش دکتر گلم

احتمال داره برا دندون باش لثهاشو ببین اگه از دندون خبری نیست ببرردکتر

ببر دکتر خطر داره. چون هم تب هم اسهال. خطر داره سریع دکتر اطفال ببر

واسه اسهالش سیب رنده کن بذار سیاه شه بده بخوره

ازدندان هاش نیست سرمانخورده