۶ پاسخ

فکر نکنم ربط داشته باشه.
من دیدم بعضی افراد تا ۵ یا ۶ ماهگیشون اصلا شکم خاصی ندارن اما وقتی زایمان میکنن بچه هاشون وزنشون خوبه.
و حتی بعضیا خیلی چاق میشنو شکمشون گنده میشه اما وقتی بچه هاشون به دنیا میان وزنشون زیاد نیس

ن گلم کوچیک بزرگ بودن شکم ربطی ب ضعیف بودن یا نبودن بچه نداره...نگران نباش منم شکم ندارم ک مشخص باشه

من خودم هفته ۳۲ هستم شکمم کوچولوعه .اصلا ربطی نداره بچتون تو پهلوتونو

اصلا...بستگی به جثه مادر داره..بعصی بچه ها تو پهلوان اخه

مامانم همیشه میگه پسر پایینه وزیاد معلوم نمیشه دختر بالاست شکم بزرگ دیده میشه اگه اینو میگم چون مادرم ۵ دختر آورده ۵ پسر نگران نباش عزیزم

سلام ن گلم بزرگ و کوچیک بودن شکم هیچ ربطی ب وزن یا ضعیفی بچه نداره