۶ پاسخ

سلام
بچه هر وقت دلش بخواد شیر بیدار میشه
حتما نیازی نداره که می‌خوابه
تازه خیلیم خوشحال باش میتونی یه خواب راحت توی طول شب داشته باشی

ب زور بیدارش کندقندش نیفتع منم دخترم همینجور با یکم دماغشو‌ماساژ میدادم یواش تلنگر میزدم کف پاش سینه میگرفت اینطوری بچه ات رشد نمیکنه اگه شیر شبانه نخورع

نباید بذارید بیشتراز دوساعت بخوابه حتما باید بیدارکنید افت قندپیدامیکنه

دکتر پسر من فوق تخصص نوزادان هستش گقت تا پنج ساعت بیدار نکنید بزارید بخوابه

منم دخترم بیدار نمیشه ساعت میذارم ب زور بیدارش میکنم

خوب خودتون شیرش بدید بچه های منم بیدار نمیشن گاهی اوقات شیشه رو میزارم‌دهنشون‌ تو خواب میگیرن