۴ پاسخ

برا دندو ن بچه بی اشتها میشه دندونش در بیاد خوب میشه این دوره طبیعیه بی اشتهایی

بچه موقع اسهال دلپیچه ام میگیره عزیزم کلافه میشه قطره دایمیتیکون براش بگیرکه بهترشه عزیزم

سفیکسیم خودش به شدت اسهال میاره، اگه شیر خودتون رو میخوره شیر زیاد بهش بدین، نمیدونم این شیر مادر چیه که تا دو سالگی درمان تمام مریضیای بچه ست. موز هم خیلی خوب اسهال رو درمان میکنه و سوپ. سعی کنید یه ذره هم شده بهش موز بدین.

سلام.چند روزه پسرت تب داره.
پسره من سه روزه تب داره.دارم دیوونه میشم.یه دندونش نیش زده،یکیشم امروز زد بیرون.
چند روز تب داشت؟
تورو خدا ج بده
من دارم دیوونه میشم