۸ پاسخ

عزیزم دختر خاله من ۶ سالشه .اونشب تو پشه بند با مامان باباش خوابیده بودن صبح دیدن غلت خورده پشه بند رو سوراخ کرده رفته بیرون لبه ی سکو .باباش میگف من باید شبا کلاه ایمنی بپوشم 😁

پسر منم همینجوریه
بعضی وقتا میاد سر شکم من میخوابه🤣🤣🤣

اره دختر منم تازگیا غلت میزنه، از من دور نمیشه ولی فعلا

دختر منم همینه اول اینکه بخاطرش من و‌باباش مجبوریم پایین رو زمین بخوابیم نی نی هم کنارم که براش بالشت میچینم
از سمت راستش دیوار از سمت چپش خودم بالا و پایینش هم بالشت میچینم 😁

دختزمنم هست دورش بالش بزارنتونه بره

عزیزم دوطرفشش بالش بزار

سلام بله عزیزم پسر منم دقیقا همینطوره بعضی وقتا پایین پام پیداش میکنم

آره صدوهشتاد درجه میچرخه. بالشت بزار اطراف‌ش