۱۲ پاسخ

خب عزیز من چرا مواظب نیستی بااینکه دوقلو داری

خدا کمکت کنه عزیزم و لخت باهات یار بلشه ک باردار نباشی چون هم از لحاظ مالی ب دردسر میفتی هم روح و روان

عزیزم منتظر سومی باید باشی. احتمالش زیاده

ای جون این بار دوقلو دوتا پسر جنست جوره 😅😅😅😅🤪🤪🤪🤪🤪🤪

منتظر سومی باش عزیزم🤪

احتمالا خودتو اماده کن چون بعیده بعد دوبار اتفاقی نیوفته

سلام عزیزم خب چرا بدون جلوگیری انجام دادی منم هیچی مصرف نمیکنم طبیعی جلوگیری میکنم ولی شوهزم خیلی هواسش هست

سلام
وا مگه هر دفعه باید قرص اورژانسی بخوری؟اینجوری ک ضرر داره. خب طبیعی حداقل جلوگیری کن شما ک بچه نمیخوای

تا۷۲ ساعت بعد اثر داره نه بعد یک هفته

ن گلم ی هفته گذشته اثر نداره بعداز نزدیکی بدون جلوگیری تا ۷۲ ساعت وقت داری بخوری اگ همون موقع دوتا باهم بخوری خیلی هم بهتره

سلام، امکان بارداری هست

آخه تو که دو قولو داری خیلی بلید مواظب باشی