۵ پاسخ

اگه کباب کوبیده خودتون درست کنید نه ولی بقیه خیلی مضره

من که ساندویچ بیرون خوردم تو خونه هم خوردم. کبابم اگر جای عالی سراغ داری که یه دفعه یه گوشت خراب یا.... توش نریخته باشن بخور. ولی تن ماهی اصلا نخور‌ ‌.
کباب لقمه تو سوپرمارکتم که واقعا مثل نون خشک هست بنظرم هیچوقت نخور چون اصلا معلوم نیست چی به چیه.

کنسروجات و تن ماهی و جگر نخور
ساندویچ از جای مطمئن یبار هوسی خواستی اشکال نداره. اما خونگی درست کنی بهتره.کبابم خونگی درست کن

من کباب خونگی و بیرونی خوردم ولی کنسرو برای ادم غیر حامله ام بده ما ۲ساله نمیخوریم

آره عزیزم اینا همه نگهدارنده دارن اصلا استفاده نکن
برای کبد هم مضره