۵ پاسخ

شیر بهش نده تا غذا بخوره.هر وقت غذا خورد شیر بده بهش

بی اشتهاییشون بخاطر بازیگوشی و در اوردن دندونه

دختر من😥 البته همون شیرم خودش طلب نمیکنه با سرنگ میدم بهش اصلا نمیخوره خودش غذام که لب نمیزنه چیز سفتم اصلا نمیتونه بخوره 😩

سلام ،بچه من همین الانشم ۴۰ تا بیشتر نمیخوره ،قبلا هم که سی تا میخورد ،غذا هم به نسبت سنش کم میخوره

بچه های من هرچی میلشون باشه میخورن و شیرشون راهم کمتراز قبل میخورن چون غذا بیشتر میخورن فقط زمان خواب باید شیر بخورن