۷ پاسخ

شیرمادر فقط برای مدت کوتاه 24 تا 48 ساعت در یخچال قابل نگهداری و استفاده است.برای اضافه نمودن شیر دوشیده شده جدید به شیر قبلی ، ابتدا باید ظرف محتوی شیر تازه را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس به شیر قبلی اضافه کنید.لازم است تاریخ دوشیدن شیر بر روی ظرف ثبت شود تا اول شیرهایی که زودتر دوشیده شده اند مورد استفاده قرار گیرند.شیر را در مقادیر کم ذخیره کنید زیرا اینگونه از دور ریختن شیر خورده نشده جلوگیری می شود.چند بار در روز شیر خود را بدوشید و سپس همه را با هم در یک ظرف ذخیره کنید.شیر تازه دوشیده شده و گرم را قبل از مخلوط با شیر قبلی یک ساعت در قسمت اصلی بدنه یخچال قرار دهید .اگر شما نیازی به فریز کردن شیر ندارید، شیر دوشیده شده تان را می توانید حدود 6 تا 8 ساعت در دمای اتاق 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.برای نگهداری از شیر در دمای اتاق حتما روی ظرف آن سرپوش قرار داده و آن را با یک حوله سرد پوشانده و در محل خنک اتاق نگهداری کنید.قابلیت ماندگاری شیر دوشیده شده در کنار کیسه یخ تا 24 ساعت است.قابلیت ماندگاری شیر دوشیده شده در دمای 4 درجه یخچال تا چهار روز قابل نگهداری است.رنگ شیر دوشیده شده تان به علت رژیم غذایی شما ممکن است تغییر رنگ داشته باشد.در مواقعی که در خانه و در کنار کودک هستید ، خود مستقیما به نوزادتان شیر بدهید زیرا کودک از گرمای بدن مادر و نوازش های او لذت می برد و بوی شیر تازه نسبت به فریز شده فرق دارد.

به من تو بیمارستان موقع زایمان برای مشاوره شیردهی اومدن گفتن تا ۵ ساعت بیرون میمونه

اینم اصول نگهداری شیر

توی هوای ۲۵ درجه ۶تا ۸ ساعت میمونه(فضای خانه)توی یخچال ۵روز میمونه

بیرون یخچال اکه محیط خنک باشه تا هشت ساعت

سلام من تا بهش ندادم ولی شنیدم باید بذاری تو کاسه آب گرم تا یکم گرم بشه

داخل یخچال سه روز بیرون دوساعت من برای اینکه گرم شه داخل اب داغ میزارم