پستونک میوه خوری چیه ؟و قیمتش چنده؟

۱۳ پاسخ

این پستونک میوه خوری من ۱۵ خریدم

مثل پستونک می مونه ولی کمی بزرگتره و داخل سیلیکونش سوراخ داره.میوه رو داخلش میزاری و بچه با لثه هاش که فشار میده آب میوه رو میتونه بخوره.موقع دندون در اوردن خیلی بدرد میخوره.دیگه هم استرس نداری که میوه بپره تو گلوی بچه.قیمتش هم زیاد نیست.فکر کنم بین 20تا30باشه

این پستونک میوه خوری من ۱۵ خریدم

سلام عزيزم من دو سه روز پيش خريدم ٢٢تومن

انواع میوه های پخته خام داخلش میزارند پوره اینا میدند به بچه از سوراخ هاش میاد بیرون
من گرفتم ۲۳ تومن ۳تا سری دارد

عصاره خوریه اسمش قیمت ۱۳ گرفتم

داخلش میوه میراز ابشو یا خوردش اگ نرم‌باشه میخوره از سوراخی های پستونک من از ده قیمت دیدم تا ۳۸ بیشترم دیده داره هرکی ی قیمت میده خاهر الان کیو دیدی سره نرخش باشه هرکی یه قیمت بده هستشوالبته مثلنننن بستگی ب مارکشم داره ☹

همه داروخونه ها دارن و از۱۵تومن شروع میشه میوه رو خورد میکنی میریزی داخلش بچه میکشه ب دوندون و لثه و آبشو میخوره.
مال من ک بی استفاده موند چون میمالید روفرش من دوست نداشتم

مثل پستونکه یه تیکه میوه میزاری توش بچه دیگه مک میزنه من برادخترم خریدم ۱۵تومن الان نمیدونم چندشدن

ی تکه از میوه رو میزارید داخلش و نی نی مثل پستونک میخوردش

فهمیدی ب منم بگو عکسشم بفرس😅

اینم مال منه من از لوازم سیسمونی ها خریدم

سرش بزرگه.نی نی میتونه بخوره؟؟