۷ پاسخ

نه عزیزم نمیشه تشخیص داد نینی من سفالیکه و همه جای شکمم تکون میخوره نینی دوستمم بریچ بود همه جای شکمش تکون میخورد با سونو فهمید بریچ شده

واسه من سفالیکه همه جا حس میکردم ولی الان بیشتر توو پهلوهام حسش میکنم😕

وقتی بریچه با پاهاش ب قسمت مثانه ضربه میزنه و سرش نزدیک معدته و سنگینی میکنه...
وقتی سفالیکه با پاهاش ب دنده ها و به قسمت معده ضربه میزنه

من وقتی بریچ بودم همه جا میزد سفالیک شدم هم میزد همه جا فقط واژنم درد میگرفت بهو ی تیری میکشه تیزه گفت بخاطر سفالیک بودنشه

منکه قشنگ میفهمم بده شوهرت گوششو بزاره همه جای شکمت جایی که ی صدایی مثل ولق ولق اب میاد سرشه منکه کشف کردم سونو هم رفتم درست بود

من اصلا نمیدونم سفالیک یا بریچ چون بچه کلا میچرخه و تکون میخوره تو ماه نهم اواخراش یه جا ثابت میمونه و امروزم دل درد داشتم بیشتر تو پایین حسش کردم گفتم الان میاد بیرون😂

سفالیک سرش پایینه تو لگنه بریچ سرش بالاست سونو برا وزن بچه رفتی حالت بچه نوشتس اگ سفالیکه دیگ تغییر نمیکنه اما اگ بریچ باشه تا اخر امکانش هس بیاد پایین