۷ پاسخ

عزیزم این دردا خودش دوره ایی اصلا ثابت نشده که دارو خیلی روش اثر بزاره فقط باید صبور بود تا دوره اش تموم شه ،صدای شسوار،جاروبرقی ،تو ماشین دور زدن اینا یکم آرومشون میکنه،با روغن زیتون شکمش و دورانی درجهت عقربه ساعت آروم ماساژ بدین ،اینا تجربه های منه یکم موثر بود برامون

پهلو شکمش با روغن زیتون چرب کن

عزیزم دختر منم همینجور بود دکتر گفت قولنج روده داره . الان خداروشکر تو چهارماهگی خیلی خوب شده دیگه اذیت نمیکنه

منم عرق نعنا نبات داغ میدادم گاهی خوب بود ولی میگن گوارشش خیلی سخته برا نوزاد بهتر ندیم

کفلمه تو ابجوش بریز از چای صاف کن رد کن بش بده شاید خوب شه دختر من اینجوری اروم میشه

من آب‌جوش نبات میدم بایم عرق نعناع خوب مشگیشه

خودت چی میخوری