۵ پاسخ

س عزیزم خوب میشه من تا هفته ۱۲ همینجوری بودم هفته ۱۳ دیگه ازذهیچی خبر نیست

منم دقیقا حالم اینه.

منم دقیقا حالم همینجوریه... الان سرگیجم دارم😭😭ولی باید تحمل کنیم چاره ای نیس

عزیزم منم مثل شما هستم دکترم گفته غذا نمیتونی بخوری کم کم میوه بخور. سیب بخور خوبه. قرص ویتامین ب6رو باید روزی سه تا بخوری که جواب بده وگرنه یه دونه هم فایده نداره. من هفته پیش رفتم دکتر گفت قرص 1ب. با قرص زنجبیل بگیر بخور برای حالت تهوع خوبه.

کاری از دستت بر نمیاد هممون این دوران رو گذروندیم