۱۱ پاسخ

عزیزم من پماد(اردن)میزنم بااینکه پوست فوق العاده حسایی دارن اما خیلی خوبه براشون مث اب رو اتیشه سریع خوب میشه

کالاندولا خیلی بهتره حتما استفاده کن پسر منو زود خوب میکنه

سلام کالانولا عالی دختر منم شد عالی

پماد ان ان من استفاده میکردم خوب بودبعضی ازمامانامیگن روغن نباتی هم خوبه

من پماد فیروز گرفتم واقعا عالی بود ترمیمش
شبا باز بذارش هوا بخوره اونم بزن
۱۰ تومنه آبیه

کالاندولا و بیشتر تا میتونی کهنه بذار تو شلوارش که زود خوب بشه و پوشکش کمتر کن

وازلین عالیه امتحان کن

سام گلم ببین چی زودتر خوبش میکنه من ان ان زدم حوب کرد امادیر اما کالاندولا سریع سوزششم میندازه

سلام برای سوختگی کالاندولا خیلی خوبه

منکه بچم بخاطر اسهالش خونی شد بستریش کرد دکتر دندون بالاییش داره درمیاد تو این اوضاع بیمارستانم برام دعاکنی خواهر 😔😔😔

روغن نباتی برای سوختگی پا معجزه میکنه
کالاندولا کرم پای فیروز هم خوبه