۸ پاسخ

چرا سر خود به بچه دارو میدید
خیلی اشتباهه
بچه بازی نکنه؟فعالیت نکنه؟
پس چیکار کنه
ببرون‌ک‌نمیبریم خودشونو تو خونه خالی کنن دیگه

دکتربه رادوین شربت بی بی سد دادگیاهیه برابی قراریوناآرومیه خدایی خیلی خوبه بهش میسازه ولی بدون تجویزپزشک هردارویی نده عزیزم ببرش دکتردارومیده عزیزم

من دخترم بخاطر ریفلاکس و کولیکش خوابش کم بود و خیلی ناآروم بود دکتر بهم گفت اگه خیلی اذیتت میکنه بهش شربت بی بی اسلیپ بده. من هم اینکارو.کردم دوروز خوب بود بعدش به شدت بی قرارتر شد وگفتن چون گیاهیه شاید بهش حساسیت داره و نمیسازه.منم دیگه ندادم و وقتی دوره کولیک و ریفلاکسش تموم شد بهتر شد.باید کمی صبورتر باشیم

آرامبخش دادی؟؟؟؟؟ چرااااا؟؟؟ استامینوفن میدادی

بهش نده خواب اور بده برا بچه

سلام عزیزم من دیفن هیدرامین ساده بهش میدم خوبه

😳سرخود دادی؟؟؟؟؟.

اصلن خوب نیس استامیوفن بده یا رازیانه من ب بچم میدم میخابه