۵ پاسخ

صبحانه حریره بادام فرنی که توش یا موز میریزم یا خرما، شام هم سوپ، عصرانه هم یه میوه میدم سیب یا هلو، از غذای سفره هم خیلی کم میدم البته یه مقدار تو بشقاب له میکنم میذارم جلوش بیشتر باهاش بازی میکنه تا بخوره

پسرمن غذاهای خودشو ازاول نخوردچون بیمزه بود بعدمیگن بچه مزه نمیفهمه تا ازسوپ غذای خودمون دادم خوردنمیدادم جیغ میکشید منم سعی میکنم کم نمک و فلفل بهش بدم همه میوها بجزمیوه هایی که حساسیت زاهست نمیدم شبا چون دیرمیخوابه صبح خواب تاظهر ناهار میان وعده میوه شام بهش میدم فرنی با سیب موز گلابی سه شیره خرما که ازغذای خودشو دوست داره

من صبحانه فرنی یا تخم مرغ میدم بین صبحانه و نهار سرلاک میدم نهار بعد نهار میخوابه بیداربشه میوه یا ماست و شیره یا ماست میوه ای میدم بعدم شام

البته من هشت ماهشه ولی گفتم بگم🤣🤣🤦‍♀️

صبحانه حریره .عصرانه خرما یا میوه