۳ پاسخ

والا من هنوز سفر طولانی با نینی نرفتم ولی سفر مشهد زیاد رفتم که یه روزه بوده و واسه نینی آب جوش از خونه تو شیشه اش برداشتم و توراه شیر خشک دادم بهش و مشهد که رسیدم تو خونه بهش غذا یا سرلاک میدم
تو همین راه کم الکل و مواد ضد عفونی برداشتم
اگه آب نباشه پستونکشو به ناچار با الکل ضد عفونی میکنم بعدا میشورم
متاسفانه دستاشم که تو ماشین به همه جای ماشین میزنه ژل ضد عفونی میزنم
واقعا تو این شرایط مسافرت طولانی با بچه خیلی سخته 😥😥

من فقط سرلاک میدم وقتی شرایط غذا درست کردن ندارم
چند تا شیشه شیر داره
کم نمیاد معمولا تا برسیم خونه پدرم که 8ساعت راهه
من آب معدنی میگیرم و میجوشونم

والا به لطف کرونا هنوز سفر با بچه رو تجربه نکردیم😑
ولی اگه برم وسایلاشو جدا توی یه سبد میذارم و برای استریل کردن توی آب جوش میذارم
یه بطری آب جوشیده میبرم برای خوردنش
آخه آب هرجا متفاوته ممکنه یه جا آبش سنگین باشه یا املاح داشته باشه با معده بچه نسازه