۸ پاسخ

سلام گلم اولا از اون که خیلی زود داری بحث غذا میدی و اینکه بعدها مشکل معده میگیره در آخر شش ماهش که شد اگه تونشتی که با شیر خودت براش فرنی درست کن وگرنه شیرخشک میتونه جایگزین خوبی باشه تازشم به وزن گیریش کمک میکنه

باشیر خودتون اگه خواستید با شیر خشک درست کنید ازشیر گیاهی استفاده کنید

عزیزم بچه سه ماهشه. نکن این کارو

سلام . با شیر خودتون میتونین براش فرنی درست کنید .

واای خیلی زوده معدش داغون میشه بعدشم اگه یباری فرنی درست کردی با اب درست کن من اصلا شیر نمیریزم

هنوز برای فرنی دادن زود نیس

عزیزم من با اب درست میکنم ولی تو میتونی با شیرخشک یا شیر خودت درست کنی زیر یه سال شیر پاستوریزه ممنوعه

سلام با یکم اب فرنی درست کنید وقتی درست شد زیرشو خاموش کنید یکم از حرارت بیفته شیر خودتونو بدوشید توش بریزید