۷ پاسخ

منکه جفتم قدامیه هنو حس نکردم

من جفتم خلفیه شکمم چربی هم نداره ، ۱۶ هفته حالت نبض پراکنده و ۱۸ هفته کامل حس کردم وول میخورد ، بعدم کم کم با زمین فوتبال اشتباه گرفته😁

نه گلم این فشار خونه داخل شکمتونه از هفته ۲۲ مشخصه

من ۱۷هفتگی رفتم بهداشت زیر دستگاهش حس کرد ولی خودم متوجه نشدم‌... خودم از۱۹هفتگی حسش کردم

منم از نوزده هفتگی احساس کردم الان بیست و دو هفته هستم خیلی خوب احساس میکنم قربونش برم الهی

من اوایلش حس میکردم نبض میزنه امااز۲۳هفتگی لگدای پسملم شروع شد❤❤

من از هجده هفتگی دقیق حس کردم الان هم بیست ودو هفته ام کامل حس میکنم ولی هرکس یه جوری بستگی به موقعیت جفت هم داره