۱۰ پاسخ

ده ماهگی گل پسرم . کیک درست کردم

ده ماهگی دختر من😍

۱۰ماهگی گل پسرم😍😘

با سی دی می تونی درست کنی با میوه با برنج با حبوبات با عروسکاش جغجغه هاش با کفشاش با اینا ده درست کن با پوشکاش با لباساش با شال و روسری خودت با ...

اینم بالباس دىگه،ماهگرداشو تاحالا من بازشدن نقاشىاى مختلف گرفتم و آخرش براش آلبوم کنم

این پیج توی اینستاگرام کلی برای عکس ماه‌گرد ایده داره:
mommy_ideas

هم نقاشىا بچه گونه ست هم قشنگه با سن بچه متناسبه تو این کروناهم خلاقیت میشه

اینم عکس ده ماهگی روشاخانم من،خودم براش ساعت و ستاره کشیدم رنگ آمیزی کردم کمک هم درست کردم و اىن شد

بستگی داره قبلا چه مدلایی عکس گرفتین