پوشک چقد گرون شده😱😱😱

۱۲ پاسخ

عزیزم اوبیبی بگیر۳۰تایش ۵۰من دیشب گرفتم مایبیبی هم۴۴تلیش۶۵تومان شورتیم۱۵تاتوش است۲۸جذبشم عالی

من وقتایی که بیرون میرم پوشک میکنم تو خونه کهنه میبندم

من روزا کهنه میبندم شبا پوشک میکنم

مایبیبی به تازگی واقعا اشغال شده اصلا خوب نیستن

من مولفیکس 46 تایی 70 میگیرم

خیلی شدیدگرون شده

بارلی بگیر عزیزم دستمال مرطوبم داره مناسب تره جذبشم مثل مای بی بیه

من مای بی بی نارنجی میخرم ارزونتره واسه وقتایی تو خونم چون جذبشون کمه اما پسر من کلا شکمش کار نمیکنه همونا هم زیاده براش😁

شوهرم دیشب مرسی گرفت ۴۴تاییش ۷۵ تومن بنظرم بصرفس قبلش مای بی بی میگرفتم ۳۴تاییش۷۲تومن

چقد شده چی میخرین

اررره خیلی قیمتش رفته بالا 😐😐 اون روز قیمت پوشک پمپرز رو دیدم دقیقا این شکلی شدم😮

اره گلم خیلی کوکومی بخربعتره