۶ پاسخ

شاید از شیرخشک نباشه ولی اگه حساسیت به پروتین گاوی داشته باشه باید آپتامیل پپتی یا آپتامیلh باید بدی که خیلی بدمزه هستن ببلاک از تمام شیرها خوشمزه هست

عزیزم پسرمنم همینجوری بود بردم دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره البته پوستشم خشک شده بود

سلام. شاید به شیر خشک حساسیت داره ضد حساسیت می‌گرفتین براش از داروخونه بگیدشیر خشک ضد حساسیت میخواین یا ما رکشو عوض کنید هرمارکی میگیرید حالا ک کوچولوتون حساسیت داره بگید ضد حساسیت میخواین

من وقتی خواب میدم بهش روزی ۶۰ تا در کنار شیر خودم میدم بهش

یعنی چی بدنش میپاشه؟

میپاشه یعنی چی؟؟؟ دون دون میشه؟ قرمز میشه؟ اگه اینجوریه بهش نمیسازه حساسیت داره