الهی به حق سه ساله امام حسین(ع) تمام بیماران شفا به خیر پیدا به کنند.
الهی به حق حضرت رقیه خداوند حاجت دل حاجتمندان رو اجابت به خیر بفرما.
الهی به حق این روز عزیز هیچ پدر و مادری داغ فرزندش رو نبینه.
الهی به حق این روز عزیز تمام پدران و مادران و سلامت نگه بدار و اون پدرا و مادرایی که اسیر خاک هستند رو ببخش و بیامرز.
الهی به حق این روز عزیز تمام دختران و پسران رو سبزبخت و خوشبخت بگردان.
الهی به حق این روز عزیز دامن تمام مادران چشم انتظار فرزند رو به فرزند سالم و صالح سبز بگردان.
الهی به حق این روز عزیز هیچ پدری رو شرمنده زن و بچه و زندگیش نگردان .
الهی به حق این روز عزیز تمام کرایه نشینان رو صاحب خانه بگردان.
الهی به حق دستهای دختر سه ساله امام حسین (ع) شر این بیماری رو از سر تمام مردم جهان کم بگردان.
الهی آنچه خیر و خوب است به تمام مردم سرزمینم عطا بفرما.
خدایا به حق شش ماهه امام حسین (ع) تمام مادرانی که اینجا هستند سال آینده همشون نی نی هاشون سالم و سلامت بغلشون باشه.
الهی آمین

۱۰ پاسخ

الهی آمین ممنون از دعای قشنگت❤❤🙏🙏

الهیییییییییییی آمیییییییییین

خیلی خوب بود😭😭الهی امین🙏🙏❤❤

الهی آمین🤲خدا از دل و دهنت بشنوه ایشالله خودتم حاجت بگیری

الهی امین ،التماس دعا

الهی امین مرسی از دعای قشنگت

الهی آمین ، انشالله

الهی آمین💜💜💜💜

الاهی آمین انشالا حاجات همه برآورده بشه

الاهی امین خدایا تمام بیماران رو شفابده