۴ پاسخ

کمپرس گرم بزار تاثیر داره

نه عزيزم خشك نشده
دردش مال پويوديه

بهترین راه کمپرس گرمه به این روش عالی نمک رادر ظرفی روی حرارت میگذاریم درظرف رامیبندیم تاحرارت به همه جا یکسان شود وگاهی باتکان دادن ظرف نمکهاراجابجا میکنیم خوب که گرم گرم شد داخل کیسه میریزم وروی سینه میگذاریم روی حوله یاپارچه روی سینه قرار میدهیم که سینه نسوزه بادوبار تکرار هم از دردسینه خلاص میشی هم شیرتون روان میشه ویاد

عزیزم نه ماهشه چرا اتقدر کم بهش غذا میدی قبل غذا دادنش کامل شیر بده بعد غذا چهار وعدشو بده صبحانه سرلاک شیر برنج هرچی بعد سوپ ناهار شام..عصرونهم باید بدی.اینا دیگه شیر جوابگوشون نیس ک دو وعده بدی گلم...برای سینتم برو زیر اب گرم سینت رو مالش بده و چندبار بدوش قشنگ شل میشه