۵ پاسخ

خب شیر خشک بخر یا شیرتا بدوش با سرنگ یا قاشق بدش بخوره نزار گشنه بمونه عزیزم

منم پسرم رفلاکس داره بردم دکتر شیرخشکشو عوض کرد

آخی عزیزم😭😥😢درکت می کنم خیلی سخته دخترمنم دوماهشه خوب وزن نگرفته خوب شیر نمی خوره. بغلش کن راهش ببر سینتو بزار دهنش گیج خوابش کن سینتو بزار دهنش. دکتر ب دخترم شربت زینک داده با امپرازول یکم بهترشده. غذای کمکی شروع کن انشالا همین ماه تمومشه رفلاکسع لعنتی

اصلا نذار، هردوساعت یکبار حتما با هر روشی شده شیر بهش بده، یا با سرنگ یا خوابش کن تو خواب بده، دختر منم اینجوری بود الان سه ماهه، خیلی سختی کشیدم

اخه ی چرا چندماهشه خوردو خوراک مراعات کن