۴ پاسخ

عزیزم من برا دخترم از این پیج میوه و همه چی گرفتم دخترم ۸ ماهشه۱۱ کیلو هستش خیلی عالیه مخصوصا سه شیره و روغن زرد پوره میوه

میخوای چیکار چاق بشه.تغذیشو درست بده غذاهای خوب و مقوی بدی بهتره

اون چه دکتری بوده که برای وزن گرفتن گفته بیسکوییت بدی فقط یکم با خودت فکر کن بجه که با هله هوله بخوای چاقش کنی آخه؟؟؟؟
البته همه با نظر من موافق نیستن چون میگن مثلا سبوس داره و ....
هنوز که بچتون کوچک هست اول اینکه کمکی از کی شروع کردین فعلا چیزا زیادی نمیتونی بدین

درضمن بیسکویت هم از 8 تو 9 ماه باید شروع کنید
وانیل از 9 ماه
به گفته بقیه هم سرلاک ندی یوقت خواستی هم بدی خودت درست کن
نون سنگک بزار خشک بشه آسیاب کن میوه قاطیش بزن با خرما و عسل و ..... میشه سرلاک خونگی بیرون افزودنی داره
بیسکویت هم خواستی بدی خودت درست کن بهتره

سویق هم خودت درست کن چون همش پودر هست اصلا معلوم نیست چیه درست کردنش خیلی راحته
پودر حبوبات . غلات . سنجد
تازه میتونی برای خوش طعم شدن هم میوه خشکه هم اضافه کنی
و پودر بادام و .....

خب ریزباشه مهم وزنشه که خوبه