۵ پاسخ

ترشح قهوه ای خوب نیست فک کنم باید شیاف بزاری و فعلا استراحت مطلق کنی تا بری دکتر ..میتونی اورژانسی بیمارستان یا زایشگاه بری

عزیزم چرا نرفتی دکتر؟! باید بری بهت دارو بده. نباید لک قهوه ای ببینی. حتما برو دکتر همین فردا. یا برو یه بیمارستان که بخش زایمان داره همون جا بهت رسیدگی میکنن.

باید بری دکتر سونو کنه برا قلبش بعدم برا لکه بینی شیاف و امپول میدن استراحت داشته باش بعد تعطیلاتم یه دکتر یا ماما برو

عزیزم تا الان باید حتما می رفتین
سونوی تشکیل قلب رو حتما بابد برین
بعد تعطیلات حتما برین پیش پزشک و سریع برین برای سونوی تشکیل قلب و دیدن جنین
خیلی مهمه
سن بارداریتون رو هم سونو میگه
کلا لک رو من داشتم چون جفتم‌پایین
لک اگه ممتد باشه خطرناک
استراحت کنین و سریع پزشک و سونو

نوشتین کهاه نهم‌منظورتون هفته نهمه دیگه؟