۷ پاسخ

عدای سفره بش بده گاهیم
من سوپ درس میکنم واس هممون

عزیزم دیگه لزومی نداره هر روز درست کنید، دیگه غذای سفره میتونی بدی البته یه همه رو با هم نده هرچند روز یه غذا بده که حساسیت نیاره

نه عزیزم دیگه از غذای خودتون بده فقط فست فود وچیزایی که میدونی مناسب بچه نیست درست نکن درکل دیگه همه چی میتونه بخوره

معمولا از یکسالگی به بعد بچه ها تمایل به خوردن غذایزسفره را پیدا میکنن ولی سوپها را میتوان پرکالری و پرپروتین درست کرد و برای وزنگیری بهتر یک وعده غذایی روزشون را تامین کرد اگر هم ک کودک شما پروتیین کافی و سایر موادغذایی را براحتی میل میکنه نیازی نیست

سلام عزیزم دیگه بچه یکساله رو میتونیم همه چی بهشون بدیم سوپ هم بله هر از گاهی باید براشون درست کنیم

ن منکه غذای سفره میدم

نه دیگه دائم سوپ نمیشه ک یه سال میتونی غذای سفره بدی