۶ پاسخ

عزیزم منم همینطوری بودم میوه وغذاهای ابکی زیادبخورخوبذمیشه همه ایندچیزایی که میگی منم داشتم حتی تاسه ماه

شربت لاکسی ژل درمان یبوسته.دکتر برام تجویز کرد همون توبیمارستان خیلی راحت بودم

برو دکتر جراح زن تا معاینه بشی چون منم اینجوری شدم تا نرفتم دکتر خوب نشدم بعد سه ماه تازه خوب شدم اگه بهش نرسی دورازجون ب عمل میکشه کارت

الهی درکت میکنم منم مشکل شما رو دارم هر کاری هم میکنم خوب نمیشم یبوست خوب نشه میشه بواسیر کرم و شیاف استفاده کن ملین بخور من هفته ایی یه بار فلوس دم میکنم

سعی کن از خوراکی های ملین استفاده کنی ونزاری اذیتت کنه

یبوست بعد زایمان طبیعیه عزیزم ....یه شربت سفید رنگ به اسم مگنی میلک از داروخونه بگیر و شبی یکی دوقاشق بخور تداخلی هم با شیردهی نداره ...اب زیاد بخور ...روغن زیتون ...کاهو ...الو ...سرخکردنی زیاد نخور...
احتمالا بواسیر داری