۵ پاسخ

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک ، بخیه هاتو روزی چند بار با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن تا عفونت نکنه ، پماد لازم نیس

طبیعیه هرروز برو حموم بخیه هاتو باشامپوبچه بشور بعدش باسشوارخشکش کن

تبریک میگم چربش کن بعدشم پماد پرو درما استفاده کن برای ردش نمونه

نه پماد نمیدن. بعد از کشیدن بخیه پماد ترمیم میدن فقط برای رد بخیه ها.
دست برن ببین متورم نشده اون سمت

سلام گلم دقیقا بخیه های منم سمت چپش سوزش داشت حتی زمانیکه باشامپو بچه میشستمش ، من مدام با شامپو میشستم و باسشوار خشکش میکردم یازده روزگی رفتم بخیمو کشیدم خداروشکر عفونت چیزی نداشت